NJEGA BOLI BRIGA ZA TEBE: Kad ti muskarac kaze OVE rijeci, znaj da si mu nebitan LIK u zivotu

0    Zanimljivosti  admin
NJEGA BOLI BRIGA ZA TEBE: Kad ti muskarac kaze OVE rijeci, znaj da si mu nebitan LIK u zivotu
25 mar
5:19

Kad ti muškarac kaže ove stvari: Ne znam da li sam nekad rekla da su žene komplikovane? Previše. Ne samo da su one same komplikovane već i vole da komplikuju stvari. To ne znači da se s vama muškarcima lakše izlazi na kraj. Umete i vi itekako da zakomplikujete i da nam dajete znake koji mogu da se protumače na sto načina.

Počeću primerom: “Ti si previše dobra za mene”. Ova rečenica je previše iritantna. Glupost. Kome može da bude problem što je neko dobar prema njemu?! Da li ste razmišljale o tome? Pre nego što počneš da laskaš sebi da si isuviše dobra za njega i da on ne želi da te povredi, znaj da je to izgovor. Niko te neće odbiti zato što si previše dobra za njega, već zato što nije zainteresovan. Možda ti jesi zaista dobra, ali da hoće, on bi s tobom pokušao nešto, baš zato što si dobra. Ovo što je rekao znači da neće.

Nisam spreman za vezu

Možda, ali pre će biti da nije zainteresovan. Retko ko će reći da je spreman za vezu, jer retko ko jeste spreman za vezu. Uostalom, veza je nešto što se stvara vremenom, to ne ide preko noći. Kad ti dečko (muškarac) ovo kaže, moguća su dva razloga: hoće samo seks sa tobom ili neće apsolutno ništa sa tobom.

Nisam mogao da ti se javljam

Ovo sam čula sto puta. I tvrdim da je izgovor. Da se razumemo, ljudi rade teške poslove, zauzeti su, nemaju kredit, imaju probleme, ali ništa od toga nije toliko strašno da spreči nekoga da se danima javi. To je naša svakodnevica, svi imamo obaveze, probleme i poslove, ali svi možemo u toku dana da nađemo malo vremena za nama drage ljude. Dakle, ne javlja se zato što neće-nije zainteresovan. Može da nađe vremena za tebe, ali neće.

Ne mogu danas… Sutra imam obaveze… U petak ne mogu. Ajde javiću ti

Kad ti za narednih nekoliko dana kaže da ne može, a onda se ne javi, očito je da nije zainteresovan za izlazak sa tobom.

Bolje da ostanemo samo drugovi

Meni ovo više liči na izgovor. Ni jedan muškarac neće da odbije drugaricu ako mu ona nudi nešto više od prijateljstva osim ako nije zainteresovan za nju. Ne nudi mu se, budi dama.

Nije do tebe, do mene je

Upravo tako, do njega je, nije zainteresovan. Ne sviđaš mu se, ne želi da pokuša, da se trudi, da bude sa tobom. Nije stvar u tome da si ti nešto uradila ili da si ga povredila, samo ne želi da bude sa tobom, prihvati to i kreni dalje, ovo je znak da odustaneš.

Uglavnom se ti njemu javljaš, prva ga zoveš i pišeš, on se vrlo retko seti da to uradi

Nije zainteresovan. Nemoj sad da mi nabrajaš njegove bedne izgovore da puno radi, nema kredit, bolje nađi nekog kome je stalo do tebe i ko će rado da ti se javlja.

Uvek se viđate daleko od očiju javnosti, ne priča drugovima o tebi niti izlazite sa njima, ne priča o ozbiljnim temama sa tobom, viđate se samo kad njemu odgovara

Ukoliko ovo nije tvoj zahtev, onda je jasno da s tobom nema nikakve ozbiljne namere i da mu služiš za zabavu. Preciznije, seks. Ako ti to ne odgovara, nađi drugog, ne pokušavaj ovog da promeniš. Problem sa ženama je taj što ne prihvataju muškarce takve kakvi jesu već žele da ih menjaju.

Na poruke odgovara sa par reči, kad ga zoveš retko kad se javi, kad se javi razmenite samo par reči

Kad ti se neko kome se dopadaš ne dopada, komunikacija sa njim je na minimumu, jel’ da? Poenta je u tome da nije zainteresovan i da treba da prekineš da mu se javljaš i izigravaš budalu.

 

Rekli su ti da voli neobavezne veze i da bi samo zabavu. Ne želi ozbiljnu devojku, ne želi da se vezuje i da bude veran

Zašto misliš da možeš da ga promeniš? Ne, neće da se promeni zbog tebe, promeniće se zbog sebe kad bude želeo i ako bude želeo. Shvati to. Možeš da ga zoveš, moliš i preklinješ koliko hoćeš, nije do tebe, do njega je. Dakle, da ponovimo gradivo. Promeniće se kad bude hteo, a ti manje gledaj filmove i manje se zanosi lošim momcima koji postaju dobri zbog ljubavi.

Nabacuje ti svoje drugove

Pre nego što pomisliš da te samo testira i da želi da vidi koliko si verna, reći ću ti da nije test, nego pokušava izokola da ti stavi do znanja da nije zainteresovan za tebe.

Ponaša se hladno i nezainteresovano

Ne znam šta se dešava u našim mozgovima kad nas ovo privlači. Što te neko više odbija, to te više privlači. I onda te ja pitam: da li se boriš za nekog vrednog ili si samo budala? Nije ti palo na pamet da se ponaša nezainteresovano zato što ga ne interesuješ? Menjaj taktiku-ne pokušavaj da ga osvojiš na drugi način, osvoji drugog.

Bio je sa tobom i više se ne javlja

Probao je i batalio. Na red je došla sledeća. Nije zainteresovan za tebe više. Nemoj da ga zoveš ili da mu šalješ poruke, da je hteo da to potraje, potrudio bi se. Vreme je da kreneš dalje kao što je i on to uradio.

Znam da stalno nalazimo neka opravdanja i izgovore za njih, upravo smo mi te koje ih komplikujemo. Kad ne bismo stalno sumnjale, preispitivale, proveravale, posmatrale iz hiljadu uglova, opravdavale ih, sve bi bilo mnogo lakše.

Tek da se zna. Muškarac će za onu do koje mu je stalo sve da uradi, ona to ne mora ni da mu traži. On vidi koliko ona vredi, nema potrebe da mu ona to stavlja do znanja.

(zenskepriceblog.wordpress.com)

« »