BUDI DAMA, NE RADI OVO PRILIKOM DOPISIVANJA: Inace padas u njegovim ocima

0    Zanimljivosti  admin
BUDI DAMA, NE RADI OVO PRILIKOM DOPISIVANJA: Inace padas u njegovim ocima
25 mar
5:29

Flertujete s nekim zanimljivim na društvenoj mreži? Postoje fraze koje nikako ne biste smeli da koristite, ako ne želite da druga strana pomisli kako ima posla s osobom od koje će pre ili kasnije pobeći.

Sebe nazivate princezom

Nikako ne koristite taj izraz. Žena koja je ekspert za onlajn veze s portala “Match”, Vitni Kasej, kaže kako ćete na muškarca ostaviti utisak devojke koja je “skupa za održavanje”, ali je “zapela” i još uvek misli kako živi u bajci.

Ne govorite o finansijama

Spominjanje novca muškarcu je jedna od najvećih grešaka, naročito u današnje vreme kada su žene samostalne i finansijski nezavisne. Zato, činjenica da možete da im budete finansijska podrška može ih naterati da pobegnu od vas. Čak i ako želite da budete domaćica, žena i majka, ne spominjite to potencijalnom partneru na samom početku.

Seksističke izjave o muškarcima

“Fraze poput “tražim dobrog dečka” ili “neka mi neko dokaže da nisu svi isti” nisu prihvatljive. Izjave kako vam je neko slomio srce, a vi to još niste preboleli će drugu stranu navesti da pomisli kako niste još spremni za novu vezu”, kaže Kasej…

Govorite koliko volite žurke

Žene koje su sklone izlascima muškarcima mogu biti privlačne, ali sve do trenutka dok to ne pređe u ekstremno ponašanje. Devojke koje samo razmišljaju o izlascima i žurkama na suprotni pol ne ostavljaju utisak kao da ih zanima ozbiljna veza. Radije svoju društvenost prikažite kao odlaske u prirodu ili na izlete.

Spominjete venčanje

“Ne navaljujte u statusima kako želite brak i venčanje. Budete li to već u startu često spominjali potencijalnom partneru, steći će utisak kao da odmah mora do prve zlatare po prsten. Ako su i njegove namere ozbiljne poput vaših ne morate da brinete – on će ih prepoznati i kroz neobavezan odnos i razgovor”, pojasnila je Julija Spira, ekspert za onlajn veze.

Posao opisujete kao svoj život

Ako ste u potrazi za ozbiljnom vezom, moraćete da poradite na ravnoteži između privatnog i poslovnog života. Ako pišete samo o svojoj karijeri i da vam je jedini partner u krevetu vaš smartfon, to može da preplaši drugu stranu i navede ga da pomisli kako u vašem životu nema dovoljno prostora za njega. Zato, osim posla, spomenite svoj hobi, rekreaciju ili druga interesovanja.

(net.hr)

«